simbol-homex_1 image/svg+xml respectam-clientul

Căutări populare

Sugestii de categorii

Sugestii de produse

Despre noi

Vezi mai jos informatii relevante despre compania si echipa din spatele ei.

Cine suntem noi?

Suntem o echipa formata din oameni tineri, cu experienta vastă atat in mediul decoratiunilor interioare si fashion, cat si in domeniul marketing-ului online.

In tot acest timp am fost alaturi de mii de clienti, care pe parcurs au devenit fideli fata de noi, deoarece am incercat sa oferim cele mai noi produse, in cele mai noi tendinte si cu un raport calitate-pret cel mai bun de pe piata.

Misiune si Viziune

Misiunea noastra este sa oferim o gama larga de produse pentru casa, de cea mai buna calitate, nu doar pentru a satisface nevoile clientilor nostri, ci si asteptarile acestora. Fiecare client este diferit si, prin urmare, are nevoi diferite. Cu alte cuvinte, ne dorim ca tu sa fii fericit dupa experienta cu noi.

Viziunea este sa devenim furnizorul numarul 1 de articole pentru casa in Romania. Cum ne propunem sa ajungem acolo? Prin produse de o calitate superiorara si servicii orientate catre client.

Valorile noastre

1. Clientul este motorul societatii noastre
Ne preocupa sa cunoastem si sa intelegem nevoile si cerintele clientilor nostri. Credem cu tarie ca acestia sunt factorul principal pentru reusita SOMNIA.

2. Respect si Integritate
Suntem onesti si incercam intotdeauna sa facem lucrurile asa cum trebuie. Ne recunoastem greselile, invatam din acestea si reactionam imediat. Respectam clientii/partenerii nostri si ii tratam asa cum dorim sa fim tratati si noi.

3. Pasiune si Invatare
Ne place ceea ce facem si zi de zi luptam pentru visul nostru. Continuu cautam noi oportunitati de dezovoltare si incercam sa ne depasim limitele. Suntem pregatiti in orice moment pentru provocari noi si suntem dornici de invatare. Doar asa putem deveni mai buni.

4. Colaborare
Suntem deschisi la orice tip de colobare atata timp cat nu incalcam valorile noastre.

5. Mediul de lucru
Pentru a ne atinge visul si a respecta toate valorile, am creat un mediu de lucru placut, relaxant, unde toti suntem prieteni inainte de a fi colegi.

Părerea lor contează

Avem peste 20.000 de clienti fericiti