simbol-homex_1 image/svg+xml respectam-clientul

Căutări populare

Sugestii de categorii

Sugestii de produse

Filtrează

Material
Dimensiune pat
Număr piese
Dimensiune cuvertură
Model imprimeu
Dimensiune fețe pernă
Brand

Cuverturi de pat

33 produse

Sortează:
Filtrează

Părerea lor contează

Avem peste 20.000 de clienti fericiti
Preturi foarte bune si modele foarte multe. Va multumesc pentru livrarea promta. O zi buna!

Mirabela Codrea
Sortează:

Dormitorul poate fi considerat, cu ușurință, cea mai intimă încăpere dintr-o casă, unde tu te poți relaxa și încărca bateriile după o zi obositoare. Tocmai din acest motiv, trebuie să amenajezi acest loc după propriile tale preferințe, pentru a-ți inspira căldură, iar tu să ai propria oază de liniște. Însă pentru ca tu să beneficiezi de toate acestea, este foarte important să îți menții dormitorul aranjat și îngrijit. Deoarece patul reprezintă punctul central al camerei, utilizarea unei cuverturi de pat este necesară pentru a păstra dormitorul curat și ordonat.

Cuvertura de pat îndeplinește mai multe roluri, însă cel mai important dintre toate este cel de protecție a lenjeriei de pat și a saltelei. Cu ajutorul unei cuverturi, vei reuși să prelungești durata de viață a lenjeriilor tale, deoarece aceasta le protejează de praf sau murdărie. În plus, dormitorul tău devine mai primitor, o cuvertură întregind aspectul unitar al camerei.

Pe Somnia.ro poți găsi cele mai frumoase cuverturi de pat, realizate din materiale de calitate superioară, la cele mai bune prețuri de pe piață. Ți-am pregătit o selecție de modele diverse, de la cele mai elegante cuverturi de pat, la modele simple, clasice. Alege cuvertura de pat care se potrivește cu stilul dormitorului tău și bucură-te de aspectul îngrijit pe care aceasta îl oferă întregii încăperi.

Comandă cuverturile de pat de pe Somnia.ro și bucură-te de materiale hipoalergenice, imprimeuri diverse și culori vibrante. Dă viață patului și schimbă aspectul dormitorului cu ajutorul unei cuverturi de pat. Echipa noastră îți stă la dispoziție dacă ai nevoie de ajutor în alegerea modelului potrivit, iar livrarea se face rapid, direct la tine acasă.


Citește mai mult

Părerea lor contează

Avem peste 20.000 de clienti fericiti

Oferte active
Descopera cele mai bune oferte marca SOMNIA

Stoc limitat

Oferte active
Descopera cele mai bune oferte marca SOMNIA

Stoc limitat