simbol-homex_1 image/svg+xml respectam-clientul

Căutări populare

Sugestii de categorii

Sugestii de produse

Filtrează

Pachete PROMOTIONALE

475 produse
Cumpără oricare PACHET PROMOȚIONAL din această categorie și ECONOMISEȘTI reducerea de preț.
Alege acum cel mai avantajos pachet pentru tine!

Sortează:
Filtrează

Părerea lor contează

Avem peste 20.000 de clienti fericiti
Aveti niste modele la lenjerii, jos palaria. Nu stiu cand o sa ma opresc, deja mi-am luat 4. Bravo.

Mihaela Dumitru
Pagina următoare Vezi și celelalte modele
Sortează:

Odihna și somnul de calitate sunt foarte importante pentru sănătatea și bunăstarea ta, pentru a putea face față cu brio tuturor activităților zilnice cu care te confrunți. Astfel că, dormitorul tău trebuie să fie cea mai relaxantă încăpere din casă, unde îți reîncarci bateriile după o zi obositoare și plină.

Alegerea unei lenjerii de pat de calitate este la fel de importantă precum alegerea patului, a saltelei sau a pernelor. Îți petreci aproape o treime din viață între așternuturi și tocmai de aceea trebuie să ai grijă ca acestea să fie rezistente și să îți asigure confortul necesar.

Pe Somnia.ro ți-am pregătit cele mai atractive pachete promoționale, la cele mai apreciate produse ale noastre. Aici vei găsi promoții de nerefuzat și pachete diverse, pentru a satisface orice nevoie.

Lenjeriile de pat din magazinul nostru online sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate, precum bumbacul satinat sau bumbacul finet. Acestea sunt ideale pentru așternuturi, nu intră la spălat și nu se decolorează, fiind foarte plăcute la atingere și blânde cu pielea ta. Pentru că la Somnia.ro punem mare preț pe nevoile tale și ne dorim să îți aducem doar cele mai bune produse, materialele sunt hipoalergenice, imprimate cu pigmenți Eco, folosind cele mai noi tehnici.

De asemenea, pilotele și pernele din pachetele noastre promoționale sunt realizate din microfibră antialergică și umplute cu puf siliconizat antialergenic, pentru ca tu să ai parte de un somn liniștit, lipsit de alergii.

Am combinat toate aceste produse și am realizate pachete promoționale avantajoase, pentru ca tu să te bucuri din plin de prețuri și oferte corecte. Alege Somnia.ro, iar echipa noastră îți va trimite produsele comandate rapid și în siguranță, direct la tine acasă.


Citește mai mult

Părerea lor contează

Avem peste 20.000 de clienti fericiti

Oferte active
Descopera cele mai bune oferte marca SOMNIA

Stoc limitat

Oferte active
Descopera cele mai bune oferte marca SOMNIA

Stoc limitat