simbol-homex_1 image/svg+xml respectam-clientul

Căutări populare

Sugestii de categorii

Sugestii de produse

Filtrează

Material
Culoare
Imprimeu
Dimensiune pat
Număr piese
Tip cearșaf pat
Model imprimeu
Dimensiune cearșaf pat
Dimensiune cearșaf pilotă
Dimensiune fețe pernă
Brand

Lenjerii de pat

36 produse

Sortează:
Filtrează

Părerea lor contează

Avem peste 20.000 de clienti fericiti
Gama diversifica ai de unde alege un produs pe bunul plac. Preturile sunt foarte bune in comparatie cu alte siteuri de profil. Ma bucur ca v-am gasit.

Corina Avram
Sortează:

Lenjerie de pat de calitate superioară
Lenjeria de pat ocupă un rol important în calitatea somnului, dar și din punct de vedere al designului deoarece poate schimba aspectul unei camere. Pentru un somn de calitate superioară este necesar să investești în cea mai calitativă lenjerie. Aceasta trebuie să fie blândă cu pielea, dar și să fie creată din materiale de calitate. Ținând conte de aceste aspecte, pe Somnia ți-am pregătit o gamă variată de lenjerii de pat din bumbac, cu un design unic.

Ce beneficii oferă o lenjerie de pat din bumbac 100% natural?
Știai că bumbacul este o fibră naturală extrem de prietenoasă cu pielea pe care o recomandă chiar și medicii dermatologi? În urma testelor efectuate de către cercetători s-a constatat că bumbacul este un material natural care, chiar și în condiții de umiditate, nu permite dezvoltarea bacteriilor nocive pentru piele. De aceea se recomandă lenjeria de pat din bumbac. Cu atât mai mult cu cât noaptea transpirăm mult, iar dacă pielea nu este igienizată corespunzător, poate duce la apariția unor alergii sau iritații de piele.

De asemenea, bumbacul este și o țesătură moale. Frecarea dintre piele și material nu agasează, nu incomodează și nu determină apariția unor eczeme pe piele.

Mai mult decât atât, bumbacul este o fibră foarte rezistentă, care nu deteriorează la utilizare intensă și la spălări repetate. Dacă este îngrijit în mod corespunzător, lenjeria de pat din bumbac va rezista o perioadă de timp extrem de îndelungată.

Cum să alegi lenjeria de pat potrivită?
În momentul în care alegi lenjeria de pat pentru dormitorul tău este important să iei în considerare mai multe aspecte.
● Dimensiunea patului. Pentru ca aceasta să poată oferi confort este necesar să fie potrivită pentru mărimea saltelei, a pernelor și a păturii. De aceea, în magazinul nostru găsești lenjerii de pat ieftine, pentru toate mărimile: lenjerie pat 180x200, lenjerie de pat 140x200, lenjerii de pat 2 persoane.
● Ce conține setul. Unele seturi de lenjerii de pat sunt complete: sunt dotate cu cearceaf pentru saltea, cearceaf pentru pilotă și fețe pentru 2 perne mici și două perne mari. În schimb, altele dețin doar cearceaful de pilotă și fețele de pernă. În funcție de ceea ce preferi, dar și de numărul de articole pe care le ai, consultă din timp toate aceste detalii.
● Materialul din care sunt confecționate. Poți opta pentru bumbacul natural sau bumbacul satinat. Indiferent pe care îl alegi, proprietățile antibacteriene ale bumbacului rămân valabile.
● Designul și culorile. Desigur că este vorba de preferințe, însă poți alege lenjeria de pat care să se asorteze și modul în care este mobilată camera. O cameră cu pereții albi, cu un mobilier simplu poate fi înveselit cu un set de lenjerie de pat extrem de vesel, în culori vibrante, cu modele florale, celeste, animale, etc. În cazul în care pereții sunt mai colorați, iar mobilierul are detalii alambicate, optează pentru o lenjerie mai simplă, poate într-o singură culoare.

Pe https://somnia.ro/ găsești lenjerie de pat de calitate superioară, din bumbac natural, în culori îndrăznețe și cu modele speciale la cele mai bune prețuri. Plasează o comandă online și beneficiază de cele mai avantajoase prețuri!


Citește mai mult

Părerea lor contează

Avem peste 20.000 de clienti fericiti

Oferte active
Descopera cele mai bune oferte marca SOMNIA

Stoc limitat

Oferte active
Descopera cele mai bune oferte marca SOMNIA

Stoc limitat