simbol-homex_1 image/svg+xml respectam-clientul

Căutări populare

Sugestii de categorii

Sugestii de produse

Filtrează

Șterge toate filtrele ×
Material
Culoare
Imprimeu
Dimensiune pat
Număr piese
Tip cearșaf pat
Model imprimeu
Dimensiune cearșaf pat
Dimensiune cearșaf pilotă
Dimensiune fețe pernă
Brand

Lenjerii pufoase COCOLINO

4 produse

4 PIESE
(de la 139 lei)  >
6 PIESE
(de la 158 lei)  >
FLUFFY (Super PUFOASE)
(la 199 lei)  >
Modele 3D
(de la 158 lei)  >

Cum se întreține lenjeria de pat cocolino?
Materialele textile cu cât sunt mai supuse spălării, cu atât își pierd din proprietăți din cauza uzurii. Din acest motiv, pentru ca acestea să nu fie alterate din cauza spălării repetate, se recomandă o îngrijire specială. Prin urmare, se spală în mașina automată la o temperatură maximă de 40 grade Celsius. De asemenea, trebuie folosiți detergenți blânzi, fără înălbitori și nu se recomandă curățarea cu substanțe chimice puternice deoarece se deteriorează țesătura. Lenjeria cocolino nu necesită călcare. Datorită materialului special, acesta nu se șifonează nici măcar atunci când este uscată automat.

De ce să achiziționezi lenjerie de pat cocolino?

Lenjeria de pat cocolino este confecționată din cele mai delicate, fine și pufoase materiale. De aceea sunt extrem de confortabile și asigură un somn relaxant, extrem de plăcut și profund astfel încât să beneficiezi de odihna de care ai nevoie pentru a-ți încărca bateriile pentru noile provocări la care te supune viața.

● Materialul cocolino este hipoalergenic, din fibre antialergice. De aceea, la contact cu pielea nu va permite dezvoltarea bacteriilor responsabile de apariția alergiilor, a iritațiilor și a eczemelor. De asemenea, datorită faptului că nu permite apariția alergenilor și a bacteriilor, nu intervin afecțiuni ale sistemului respirator. Mai mult decât atât, deși sunt colorate cu pigmenți foarte vii în nuanțe intense, culorile nu sunt substanțe chimice dăunătoare. Ci s-au folosit pigmenți ecologici, foarte blânzi cu pielea care nu provoacă reacții agresive.
În același timp, calitatea acestora este garantată. Tehnicile moderne de imprimare presupun absorbția pigmentul adânc în țesătură. Prin urmare, chiar și în situația în care lenjeria este ulterior supusă unui proces de spălare intens, acesta nu se decolorează.

● Lenjeriile de pat cocolino sunt pufoase și, datorită densității optime a materialului, au capacitatea de a asigura confortul termic necesar. Aerul cald este inmagazinat corespunzător în țesătură, astfel încât acesta asigură o izolare termică foarte bună. De aceea, pentru zilele mai călduroase, lenjeria de pat cocolino poate fi folosită și de sine stătătoare, fără a înfășa o pilotă sau o pătură.

● Lenjeriile cocolino se bucură de o rezistență foarte îndelungată, mai ales dacă aceasta este întreținută corespunzător. Țesătura nu se rărește, nu își pierde din densitate, nu se decolorează și nu se rupe. Mai mult decât atât, calitatea materialului rămâne intactă, nu se scămoșează și își menține strălucirea o lungă perioadă de timp.

● Poți opta pentru o varietate de modele și imprimeuri. Pe lângă calitatea incontestabilă a materialului, lenjeriile sunt extrem de vesele și bogate în desene sofisticate cu motive din natură, ori animale, simboluri geometrice sau celeste. De aceea pot oferi unei încăperi o puternică notă de personalitate.

Cât de des se schimbă lenjeria de pat?
Chiar dacă folosești o lenjerie de pat din materiale antialergice, totuși aceasta se murdărește și acumulează microbi, acarieni, urme de secreții, praf, transpirație, piele moartă și chiar urme de cosmetice. De aceea, când intră în contact cu pielea, acestea pot fi cauza chiar a unor infecții severe. Cu cât se amână schimbarea lenjeriei, cu atât acestea se acumulează în număr tot mai mare și pot pătrunde ulterior în saltea și în perne. De aceea, cercetătorii și medicii ne recomandă să schimbăm lenjeria de pat o dată pe săptămână.

Cauți lenjerie de pat cocolino la prețuri avantajoase? Pe https://somnia.ro/ ți-am pregătit o diversitate de modele. Comandă acum!


Citește mai mult

Părerea lor contează

Avem peste 20.000 de clienti fericiti

Oferte active
Descopera cele mai bune oferte marca SOMNIA

Stoc limitat

Oferte active
Descopera cele mai bune oferte marca SOMNIA

Stoc limitat