simbol-homex_1 image/svg+xml respectam-clientul

Căutări populare

Sugestii de categorii

Sugestii de produse

Filtrează

Material
Culoare
Imprimeu
Dimensiune pat
Număr piese
Tip cearșaf pat
Model imprimeu
Dimensiune cearșaf pat
Dimensiune cearșaf pilotă
Dimensiune fețe pernă
Brand

Lenjerii pat pentru COPII

0 produse

Bumbac FINET SUPERIOR
(doar 139 lei)  >
Bumbac FINET
(doar 129 lei)  >

Somnul este foarte important la orice vârstă, iar atunci când această nevoie nu este satisfăcută pe deplin, poate afecta întreaga familie, în special atunci când copilul nu a avut un somn odihnitor. Cel mic poate fi irascibil și supărat, deoarece lipsa somnului îl poate afecta, uneori mai tare decât pe un adult. Somnul de calitate depinde de mulți factori, însă unul dintre aspectele de care trebuie să ții cont atunci când copilul tău se pregătește să meargă la culcare este să îi asiguri mediul prielnic pentru un somn dulce și plin de vise frumoase.

Poți face acest lucru alegând lenjeriile de pat pentru copii de pe Somnia.ro, unde vei descoperi o gamă diversă de lenjerii de pat de calitate, ideale pentru patul celor mici. Imprimeurile cu personajele lor preferate îl vor face pe copilul tău să se cuibărească în pat alături de eroii lui din desenele animate, iar materialele de înaltă calitate vor avea grijă de pielea sensibilă a acestuia.

În magazinul nostru online vei găsi lenjerii de pat ieftine, la prețuri avantajoase, din bumbac finet superior, un material hipoalergenic, cu fibră antialergenică, iar imprimeurile pe care le vezi în poze sunt exact cele pe care le vei primi. În plus, pentru imprimarea lor sunt folosiți pigmenți Eco, utilizând cele mai noi tehnici din domeniu. Toate aceste calități ale materialului folosit la fabricarea lenjeriei de pat pentru copii fac ca aceasta să fie foarte fină și plăcută la atingere, dar și foarte delicată în contact cu pielea celui mic.

Alege împreună cu micuțul tău noua lenjerie de pat pentru camera lui, iar echipa Somnia.ro îți va livra produsele rapid, direct din stocurile proprii. Dacă ai vreo nelămurire, nu ezita să ne contactezi, iar noi te vom ajuta cu cel mai mare drag!


Citește mai mult

Părerea lor contează

Avem peste 20.000 de clienti fericiti

Oferte active
Descopera cele mai bune oferte marca SOMNIA

Stoc limitat

Oferte active
Descopera cele mai bune oferte marca SOMNIA

Stoc limitat